Midsommarfirande Härsö 19-21 juni

Hej
Klubben har för avsikt att under rådande situation anordna ett midsommarfirande i vår sommarhamn på Härsö, det är en gammal tradition som vore väldigt tråkigt att bryta. För att kunna genomföra midsommarfirandet vill vi ge de regler som gäller för att vi skall kunna klara av både eget och klubbens ansvar.

  • Det är ett eget ansvar att inte komma ut till Härsö om man känner sig dålig eller är det minsta sjuk. Tillhör man en riskgrupp bör man också tänka sig för
  • Det är upp till varje enskild medlem att följa det regelverk som Folkhälsomyndigheten satt upp.
  • Klubben kommer att se till att det kommer att finnas förutsättningar att följa detta regelverk, alla kanske inte kan sitta så tätt tillsammans som vi brukar men vi har möjligheter lite beroende på väder att sitta på dansbanan, några bord på ängen, det inre bordet på bryggan samt vår matplats, lite beroende av hur många vi blir.
  • Klubben kommer inte att bjuda på bål eller snacks, vi slipper ha händerna i det andra skall stoppa i munnen. Det står var och en fritt att ta med eget. Det kan bli så att klubben bjuder på något direkt ur flaska eller dunk.
  • Tipspromenad och andra aktiviteter som inte kräver närkontakt kommer att kunna genomföras.
  • Anmäl att ni har för avsikt att komma ut till Härsö och delta i midsommarfirandet är viktigt för att kunna planera och få detta att fungera, senast den 15/6.
    Anmäl er i formuläret nedanför.

GÄSTER
För att ge så många klubbmedlemmar möjlighet att delta i midsommarfirandet och att i någon mån minska risker så kommer vi att begränsa antalet gäster. Gäster som vill delta anmäls och skall godkännas av styrelsen. De är i första hand nära familj och gäster som tidigare deltagit i klubbens midsommarfirande som kan komma i fråga. Denna anmälan görs till  mailadress fest@rbk.se  och styrelsen återkommer snarast med besked om det är OK.

Med mycket hänsyn och lite tålamod så kommer vi säkert att få ett trevligt midsommarfirande under rådande omständigheter.

Frågor om midsommar…ta kontakt med festkommittén, Magnus Engström

Väl mött!!
// StyrelsenANMÄLAN

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s