Allas våran Manne…

Det är med stor sorg som vi måste meddela att vår käre klubbmedlem Manne Holmberg förolyckades i samband med en simtur från sin båt i söndags. Olyckan skedde i Sandviken vid Bogesundslandet. Dödsannons kommer att publiceras någon söndag i SvD, DN och SDS. Vi kommer alla att minnas Manne som en stor personlighet som med sin charm och erfarenhet bidrog mycket till klubben.
Manne, vi saknar dig!

3 tankar på “Allas våran Manne…

 1. Gustaf Bodin

  Oj så tråkigt att förlora min båtgraven på sådant sätt. Han var så snäll och hade alltid något vänligt att säga när vi bryggseglade. En sann sjöman och gentleman har lämnat oss.

  /Gustaf

 2. Christer Sandberg

  Jättetråkigt att höra om olyckan. Manne var en jättetrevlig och rolig person. Jag hälsade på honom när han åkte ut i söndags 😔
  //Christer

 3. Gad Åkerhielm

  Beklagar verkligen incidenten och lider med de anhöriga. Minns Manne som en snäll, omtänksam och artig person och som andra medlemmar skriver, så hälsade han alltid.

  Sista gången jag träffade Manne var vid arbetsplikten, när han gjorde en fin handling, genom att hjälpa till med en sjösättning, trots att han inte hade några som helst förpliktelser.

  Minns det som igår, när han stöttade upp träbåtskrovet, samtidigt som han höll ett stabilt tag om käppen, i sin andra hand. Detta tror jag beskriver Manne som person, mycket väl.

  Manne, du är av oss saknad

  //Gad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s